Om oss

 
Sverre Magnus Heidenberg
DAGLIG LEDER & DANSEPEDAGOG
KURS : BoysOnly         
MOBIL: 94 24 39 32   /  E-POST: post@haldendanseskole.no
 _
Sverre er utdannet danser og pedagog ved Universitetet i Stavanger og Danshögskolan i Stockholm. I 15 år har han jobbet som utøvende danser og arbeidet med de største koreografene og kompaniene i Sverige. Siden 2009 har Sverre hatt fast engasjement som danser ved Jo Strømgren Kompani og er med i to av kompaniets produksjoner; A Dance Tribute to The Art Of Football og A Dance Tribute To Ping Pong som turneres verden over. Sverre har jobbet som produsent for kompaniet samt andre koreografer og danse- og kulturprosjekter. Sverre jobber nå ved Halden & Greåker videregående Skole på Musikk, Dans & Drama. Han har vært koreograf i et titalls proffesjonelle oppsetninger og ved flere anledninger koreografert for dans, teater- og barne & ungdomsgrupper.Sverre har lang erfaring i danseundervisning alt fra proffesjonelle dansere til eleverpå høgskole, videregående, kulturskoler og private danseskoler.
Sara Stang Møller
DANSEPEDAGOG
KURS : Barnedans, Klassisk Ballett, Street og Moderne
MOBIL : 95 18 95 85   /  E-POST: sara@haldendanseskole.no
_
Sara har sin utdannelse fra Oslo, hvor hun studerte både på Spin Off ettårig skole i dans, og på Norges Dansehøyskole. På sistnevnte skaffet hun seg en bachelor i dans med pedagogikk, fordypning moderne- og samtidsdans. Sara har tidligere jobbet som pedagog/koregraf ved Sarpsborg Kulturskole, før hun gikk over til å jobbe fullt ved Halden Danseskole. Som pedagog tilbyr hun undervisning i kreativ barnedans, ballettbasert barnedans, jazz, ballett og moderne. Hun jobber også som frilanse danser og koreograf.  Den røde tråden i hennes arbeid, går ut på å øke bevisstheten mellom teori og praksis, og å benytte kreativitet som sterkeste virkemiddel i utviklingen av danseferdigheter.
_
__
_

_

_
_
Line Tomter Olsen
DANSEPEDAGOG
KURS : Jazz, Klassisk Ballett & Stretching.
MOBIL : 91 10 13 76   /  E-POST: line@haldendanseskole.no
_
Line er utdannet danser ved Bårdar Akademiet i Bergen og Oslo og nyutdannet dansepedagog ved Universitetet i Karlstad. I over ti år har hun jobbet freelance som danser og koreograf. Siden 2008 har hun undervist dans på forskjellige nivåer i Norge og Sverige.

Som danser og koreograf har hun medvirket i bla: Skoleturné i Karlstad med dansforestillinger for barn, Akademisk högtid og Eldkonst i Karlstad, diverse prosjekter med DNBE, Turandot og Carmen ved Østfold Opera og åpningen av Brygga kultursal.
Line jobber for å utvikle elevene sine til tekniske og sterke dansere med masse danseglede!

_
_
_
_
Jade Sofie Wullf
DANSEPEDAGOG
KURS : Streetdance.
MOBIL : 94 03 38 45   /  E-POST: jade@haldendanseskole.no
_
Jade Sofie Wulff er utdannet ved Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har flere års undervisningserfaring,  og underviser på flere danseskoler Østfold.  Jade har i tillegg fordypet seg i urbane dansestiler, og startet også et hip hop kompani i 2012. Dette kompaniet har gjennom de siste årene jobbet for å utvide hip hop miljøet i Østfold, ved å holde workshop, kurs, og opptre på ulike eventer. ​

_


_
_
_
_
Mona Therese Løvhaug

FØRSKOLEPEDAGOG
KURS : Barnedans 1, 2 & 3
_
Mona er utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Østfold og jobber nå på Spretten Idrettsbarnehage. Mona har erfaring fra dans og bevegelsesaktiviteter med barn og vil være Sara sin assistent.

Gro Rakeng Ullner
MENTOR
Gro har sin utdannelse fra studier i Helsinki, Oslo, København, London, Paris, Geneve, München og New York. Hun har danseerfaring som solist i Nasjonalballetten ved Den Norske Opera & Ballett. Der har hun hatt hovedroller og vært solist i bl.a Svanesjøen, Coppelia, Askepott, Tornerose, Nøtteknekkeren m.fl. Gro mottok Kritikerprisen i 1986. Hun var pedagog 1990-96 på Den Norske Operas ballettskole, Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) og flere private ballettskoler. Gro har undervist stretching i tillegg til klassisk ballett fra -96. Hun har laget koreografier og innstudert for DNOs ballettskoles elevforestillinger. Hun hadde idè og opplegg for helaftensforestillingen «Flåklypaballetten» for Nationalballetten 1983, innstuderte «Coppelia» og «Nøtteknekkeren» på Bærum kulturhus for private ballettskoler. Hun er nå bosatt i Halden (sin barndomsby) og beriker vår lille ballettskole med sin kunnskap og veilledning!
Stefan Ullner
MENTOR
Stefan var solist i Nasjonalballetten i atten år! Her danset han mange ledende roller både innen det klassiske repertoiret og det moderne. Etter endt karriere som danser var han sjef for Operaens Ballettskole i ni år. Han har undervist Nasjonalballetten, vært gjestelærer i Sverige, undervist ved mange forskjellige private ballettskoler og ved GDT (Gratis Daglig Trening) i Oslo. Han har også satt opp helaftens Coppelia og Nøtteknekkeren i Bærum, sammen med sin kone Gro Rakeng Ullner. De siste årene har han hatt sitt virke som høyskolelektor ved Balletthøyskolen i Oslo hvor han underviste i klassisk ballett og ballettmetodikk. Han er også en ivrig trommeslager når anledningen byr seg! Stefan er veilleder i metodikk på barnedans og barneballett med jevne mellomrom.
Johannes Granseth
FOTOGRAF

 

Reklamer